RockStation

Ismerős bácsik a Unisonicban!!!

2012. január 22. - viliricsi

Ez az év már nem lehet szürke, még fémes szempontból sem! Figyeljük csak ezt a jó kis pörgős nótát! Talán az év dala lesz! Na de a klipp...!!! Mintha Kai Hansen búrája villanna meg egy-egy pillanatra, és az a kopasz énekes is ismerős valahonnan... Csak nem?! Dehogynem, ő Michael Kiske, szénaboglya nélkül a fején, férfiasabb külsővel. Újra együtt az ős-Helloween két sztárja!

Hansen már volt, hogy segédkezett Kiske-féle szólólemezen, de az együttműködést most a jelek szerint hosszabb távra tervezik. Ezt a bemutatkozó klippet és az EP-t tavasszal nagylemez fogja követni! Weiki, kösd fel a bőrgatyát!

Azt regélik, a Gamma Ray fanoknak sincs miért idegeskedniük; Kai tovább működteti ezt a csapatot, Michaelnek meg szinte nincs is mit feladnia, ő hosszú évek után áll újra színpadra. Igazságtalan lenne, ha nem irányítanánk a reflektorfényt egy pillantásra a Unisonic többi tagjára is: Hansen gitáros segítője Mandy Meyer (azelőtt: Asia, Krokus, Gotthard) lesz, még a ritmus-szekciót két Pink Creames, Dennis Ward (basszer), illetve Kosta Zafiriou (dobok) szolgáltatja. Én meg dobok egy hátast, mert ez nagy dobás lesz, nehéz lesz überelni ebben az évben!


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr173643691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum