RockStation

Napalm Death: Hétfőn érkeznek a brit grindcore keresztapák!

2012. március 22. - sunthatneversets

Már csak pár nap van hátra a Napalm Death budapesti koncertjéig – március 26-án, azaz hétfőn a Club 202 színpadán csap majd nagy zajt brit grindcore csapat. A két cseh vendég, a Hypnos és a Brutally Deceased után a napokban egy hazai gárda is beállt a fellépők közé: a Freedom Is A Lie a hammerworld.hu oldalon levezényelt közönségszavazás győzteseként érdemelte ki a nyitóbanda posztját.

A győri zenekar 2007-ben alakult, és a crustpunk és grindcore műfajokból építkező gyors és dühös produkciójuk kiváló bemelegítést ígér a látogatóknak. Csakúgy, mint az est főhősei, ők is szeretnek beszólni a rendszernek meg a politikának, de személyesebb témák is előkerülnek a főként magyar nyelvű nótákban.

A koncertre igazán gyilkos jegyárakat vet be a Hammer Concerts: a belépőket elővételben és a helyszínen is 2999 forintért lehet beszerezni. Két szerencsés flótás pedig a vendéglistán lóg majd be, ugyanis egy játék is indult a www.facebook.com/hammerconmcerts oldalon, amire péntekig délutánig még lehet jelentkezni!

a Hammer Concerts bemutatja:
2012. március 26., hétfő
Budapest, Club 202
Napalm Death, Hypnos, Brutally Deceased koncertek + vendég
Belépő: 2999 Ft
Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal hálózatában, és a www.ticketportal.hu oldalon, valamint a Hammer Zenebarlangban, a CD Pincében és a Headbangerben, továbbá a rendezvény napján a helyszínen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr274333775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum