RockStation

Keltizmus és kocsmizmus : LochNesz - Demo 2012

2012. április 25. - Ddamm

A fiatal budapesti csapat Ír-kelta kocsma punk rockot nyomat igazán jó hangulatban. Dropkick Murphys, Flogging Molly vonalon haladó sextett igen kellemesen sajátította el a stílus jellemzőit.

Különösképpen jó hallani a különböző nem éppen rock zenéhez szokott hangszerek alkalmazását lásd: bendzsó, ír furulya, hegedű, harmonika. Magas szinten művelik a srácok az imént említett eszközök használatát kétségtelen.

Ámde, ez némileg a villanygitár rovására valósul meg itt-ott, de hát azért ettől nem fognak a verebek Szibériába menni telelni. Inkább mennek Írországba, de mindinkább egy magyar becsületsüllyesztőbe jókat fütyörészni, az olyan jó kis nótákra mint a My Sweet Betty, a Monster esetleg a beszédes című  Why Is The Rum Gone.
 

        

 

Igyál Te is rumot és hallgass mellé LochNesz-t!!

A fiúk 3 számos demója ingyenesen letölthető  a facebook oldalukról illetve meghallgatható a felhőben:
www.facebook.com/LochNeszBand

soundcloud.com/lochnesz/sets

www.youtube.com/LochNeszBand

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr884469508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum