RockStation

V. Budapesti Hard Rock Farsang – Pataky Attila is jön!

2013. január 05. - sunthatneversets

zartosztaly_ujkep.jpgNéhány napjakelt szárnyra a hír, miszerint Zártosztály névvel, a V. Budapesti Hard Rock Farsangon egyetlen koncertre összeáll az Edda 1985-88-as formációja (Csillag "Csuka" Endre, Gömöry "Göme" Zsolt, Mirkovics "Zserbó" Gábor és Donászy "Tipcsi" Tibor) Sipos "Sipi" Péterrel kiegészülve. A srácok és a koncert szervezői sokat gondolkodtak azon, hogy igazán teljes csak akkor lenne az ünnep, ha a mindenkori EDDA motorja és frontembere is részt venne az eseményen. Tisztelettel jelenthetjük, hogy Pataki Attila nagy örömmel elfogadta a meghívásunkat, így néhány dal erejéig a teljes akkori Edda a színpadon lesz, sőt Attila még meglepetést is ígér erre az estére.

 

V. Budapesti Hard Rock Farsang – A 25-ös szám jegyében!
ZÁRTOSZTÁLY, az Eddás Évek (Csuka, Göme, Zserbó, Tipcsi és Sipi)
Vendég: PATAKY ATTILA
GRIFF
+ vendég zenekar
2013. 02. 08.
Club 202. 19h. PONTOS KEZDÉS!
Jegyár: 1500.-

Fontos: Sokan kérdezték, hogy mikortól és hol lehet jegyet venni a koncertre. Az előadásra kizárólag a koncert előtt a helyszínen lehet belépőt váltani. A kaput 19 órakor nyitják, jegyvásárlás érkezési sorrendben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr794999188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum