RockStation

Zártosztály – A menedzser nem engedi fellépni a zenészeket az V. Budapesti Hard Rock Farsangon!

2013. január 06. - sunthatneversets

zartosztaly_pataky_gome_nem.jpg

Ahogy arról korábban hírt adtunk, az Edda 1985-88-as felállása Zártosztály néven egyszeri alkalomra, az V. Budapesti Hard Rock Farsangra állt össze, hogy „Eddás Évek” címmel újra közösen adják elő az akkori dalokat. Hosszas egyeztetés után elfogadta a szervezők meghívását Gömöry Zsolt és Pataky Attila is, akik a jelenlegi Edda oszlopos tagjai. A tegnap napon viszont Molnár Csaba, az Edda menedzsere a következő levelet küldte a projekt vezetőjének:

Kedves Csuka!

Az EDDA művek és a Barba Negra Music Club között történt szerződés értelmében ( EDDA művek koncert 2013. 03. 01. Barba Negra) nem teszi lehetővé, hogy a EDDA művek zenekari tagok (Pataky Attila és Gömöry Zsolt) fellépjenek Budapesten más nyilvános előadáson. Javaslom, hogy az előadásnak keressünk egy más időpontot közösen.
Kérem levelem tudomásul vételét és írásbeli visszaigazolását valamint a promóció megfelelő korrigálását.

Megértéseteket köszönve
Üdv,
Molnár Csaba”

Molnár Csabának nem ez volt a héten az első torpedója az előadás ellen, ugyanis a napokban leszedette az „Eddás Évek” feliratot a zenekar koncertjét beharangozó képről, mondván az „zavarja a mai felállás érdekeit”.

A Budapesti Hard Rock Farsang mindenkori mottója szerint, erre az eseményre csak olyan muzsikusokat várnak, akik örömmel tudnak még zenélni egy koncerten! A Zártosztály muzsikusai így fognak tenni és ott lesznek az V. Budapesti Hard Rock Farsangon, vagyis lesznek „Eddás Évek”.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr385000811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum