RockStation

Atrox Trauma – Immobile (Demo 2012)

2013. február 11. - sunthatneversets

AtroxTRaumaImmobile.jpgAz Atrox Trauma története 2008 márciusában kezdődött, Hódmezővásárhelyen. Andruskó Kristóf (dob) és Török Imre (ritmusgitár/ének), thrash metal feldolgozásokat kezdett eljátszani, majd később saját számok készítésébe fogtak. 2010 tavaszán kiegészültek Bódog Mátéval (basszusgitár), és Székely Andrással (szólógitár) és máris teljes lett a felállás.

2011 tavaszán egy három számos demóval jelentkeztek, ami a Fojtogat címet kapta. Még ebben az évben a basszusgitáros posztján változás következett be, és Bodrogi Tamás szállt be a zenekarba.  2012. szeptember elején már a második demón kezdtek el dolgozni a fiúk a gyulai No Silence Studio-ban, Simon István vezetésével. Az anyag két dalt tartalmaz, és szemben az első demoval, már angol nyelven születtek ezek.

Nos nagy megfejtésekre nem kell számítani a fiúk ugyanis thrash metálban utaznak. Korrekt két dalt tettek le az asztalra, melyben az amerikai és az európai jegyek is megtalálhatóak, ráadásul a két dal több, mint korrekt megszólalásban van tálalva.

AtroxTraumaband.jpg

A két dal (Immobile, Suicide Fuck) hasonló felépítésű, tekerős részek a verzék alatt, málházósabb középrészek, ízes gitárszólók, sűrű gétlábgépes taposás. A két dal közül nekem egyértelműen a címadó jön be jobban. Több dolgot is variálnak benne, jók a kiállások és a szólórész is remekül sikerült benne. A Suicide Fuck egy jóval direktebb dal, kevesebb manírral, odab*szós attitűddel.

Innen kívánom a zenekarnak, hogy legközelebb már egy teljes anyagnyi dallal jöjjenek ki, a spiritusz mindenképpen megvan ehhez.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr945072646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum