RockStation

Angerseed: Klip készül és dobost keresnek

2013. február 18. - sunthatneversets

Angerseedband.jpg

2013 valószínűleg igen mozgalmas év lesz az Angerseed számára. A koncertezés ugyan csak március közepétől indul, de már az év elejétől aktívan készülünk az idei feladatokra. Ezek röviden: egy, a tavaly novemberi Full Of Anger Fesztivál anyagából készített videoklip, a szintén tavalyi Dawn of a New Kingdom EP hivatalos gyári kiadatása, és intenzív széleskörű terjesztése, reklámozása itthon és külföldön is. A szélesebb körű promóciót már régebb óta tervezik és a nyugisabb év eleje megfelelő ennek lebonyolítására.

Közben szerveződnek a koncertek, és a nyári fesztiválfellépések is biztatóan alakulnak. Egy nagy nyári fesztivál már most biztosnak tűnik, ez pedig nem más, mint a szlovákiai Gothoom Open Air Festival, nem kisebb nevek részvételével, mint többek között az Anaal Nathrakh, a Rotting Christ, a Decrepit Birth, a Fleshgod Apocalypse, a Sear Bliss vagy a Hate. Az említett márciusi belendülés 3 erdélyi városban, pontosabban Temesváron, Aradon és Nagyváradon kezdődik majd a Bloody Roots társaságában.

Ami még biztos, az egy május eleji debreceni koncert, mely a Full Of Anger Bloody Spring Fesztivál néven fut majd 5-6 zenekar részvételével. Az év első felében Szendi Attila (Domhring, Raventor) segíti ki majd a dobok mögött a zenekart. Róla talán kevesen tudják, hogy az Angerseed vele indult el, de egyéb elfoglaltságai miatt a közös koncertezésre akkor nem kerülhetett sor. Nyárig tehát ő lesz látható a bulikon, de közben természetesen keressi állandó dobosát a zenekar. Az EP címadó dalára készült klip pedig hamarosan látható lesz, ennek premiere az Alföld TV-n lesz nyomon követhető.

Végezetül pedig dobosok figyelem! Egy elszánt, mentálisan és technikailag is kellően felkészült (gyors blastok és egyéb műfaji követelmények) dobost keres az Angerseed, aki tudja mit jelent egy komoly hozzáállású zenekarban zenélni és hajlandó is tenni érte. Műfaj: brutális, amerikai stílusú Death Metal. Külföld felé nyitás, minél több koncert a terv 2013-ra. Dobcucc adott, de nem árt, ha van saját is. A zenekarról bővebb info:

www.angerseed.hu
www.facebook.com/angerseed
www.myspace.com/angerseedband

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr595086256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum