RockStation

Angerseed - jubileumi évvége és 2024-es tervek

2023. október 20. - magnetic star

01_angerseed_promo_pic_2023.JPG

Hazánk egyik legkitartóbb és legaktívabb death metal alakulata, a debreceni Angerseed 15. jubileumi évének őszi-téli bulijai a hétvégén kezdődnek. Erről, s még néhány egyéb, a zenekarral kapcsolatos történésről küldött rövid összefoglalót a frontember, Mányák Péter.

A 15. jubileumi évünk eddig relatíve csendesen telt, de természetesen sok történés, tervezés és előkészület zajlott a háttérben. Ezen a héten pedig beindulnak a koncertek is, szombaton Nyíregyházán kezdünk a Club Hollywoodban a Battles in the East Vol. II. bulin.

A 2. lemez anyagának demója jó ideje készen van, nyáron kezdtük el a dalok végleges formába öntését. November közepén közzéteszünk egy új dalt, az őszi bulikon pedig a tervek szerint már játszani is fogjuk. A lemez jövő év nyárra/őszre várható, az ezzel kapcsolatos történéseket folyamatosan megosztjuk majd oldalainkon!   

Az őszi bulikra visszatér régebbi dobosunk, Szendi Attila, de egy bulin szintén egy régi arc, Gáva József látható majd a dob mögött.

Kövess bennünket, várunk mindenkit a bulikra, különös tekintettel a november 25-i XIV. Full Of Anger Underground Metal Fesztiválra, amely a debreceni Víztoronyban lesz 6 vérbeli UG bandával!

Merchandise cuccaink továbbra is elérhetőek a bulikon, illetve rendelhetőek, novembertől újabb cuccokkal is jelentkezünk!

Mindhalálig Underground!

02_angerseed_shows_2023_autumn_winter.png

15 YEARS OF DEVASTATING DEATH METAL | AUTUMN / WINTER 2023

Október 21. Nyíregyháza, Club Hollywood - Battles In The East Vol. II. (+Huntsville Holiday, Die Be Killed, Kabinláz, Smoulder Heaven)

November 10. Budapest, Supersonic Blue Hell & KVLT - Halloween Land (+Vulvathrone /SLO/, Atrox Trauma, Nygmalion, Malediction, Mhorai, Incarnate, Neuropsy)

November 18. Szeged, Városi Rock Klub - Live Autumn Fest VIII. (+Dying Wish, Nygmalion, Idill Of Chaos)

November 25. Debrecen, Víztorony - XIV. Full Of Anger Underground Metal Fesztivál (+Doomas /SK/, Atrox Trauma, Vale Of tears, Katara /RO/, Paediatrician)

December 8. Nagyvárad/Oradea (RO), Gekko Pub - Return To OraDeath

December 9. Temesvár/Timisoara (RO) - A Night Of Underground Madness 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2318239365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum