RockStation

Legyél a Machine Head basszusgitárosa!

2013. március 28. - sunthatneversets

IMG_8609.jpg

A Machine Head nemrég szakított alapító-basszusgitárosával Adam Duce-szal. MiveI a csapat nyáron a Rockstar Energy Drink Mayhem Festivalon (egyelőre csak eddig gondolkodnak) vesz részt, így valaki mégiscsak kell a zenekarba. Az a valaki pedig akár lehetsz te is. És ez most nem vicc.

A csapat ugyanis teljesen nyílt versenyt hirdetett, amihez a This Is The End, a Halo és a Beautiful Mourning (de szép feladat) dalokat kell elnyomni basszusgitáron, plusz Duce háttérvokáljait is produkálni kell. A felvételeket pedig fel kell tölteni a YouTube-ra. A csapat személyes bemutatkozást is vár a jelentkezőktől pár perc terjedelemben, amiben a zenei előéletről és a turnétapasztalatról kell pár mondatban beszélni. Ez utóbbi azért szűkíti a jelentkezők körét. A videókat és a jelentkezést az MHBassAuditions@gmail.com címre kell küldeni. A legjobbnak tartott jelentkezőket a zenekar személyesen is meghallgatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr755176959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum