RockStation

Egyetlen koncertre összeáll a Pantera!

2014. április 01. - sebiszabi

POSTER_2.jpg

Sok mindent elképzelhetőnek tartottunk, ha már egy zenekar újjáalakulásáról van szó, de azt, hogy a Pantera valaha is színpadra lép Dimebag Darrell tragikus halála után, azt tényleg csak a legutolsó tippünk lett volna, főleg annak tudatában, hogy Vinnie Paul dobos gyakorlatilag a csapat feloszlása óta nem állt szóba Phil Anselmo énekessel.

De úgy látszik van az a pénz, vagy bármi más motiváció, ami újra összehozza a csapatot, mégpedig derült égből villámcsapás szerűen már mindjárt az idei Coachella Fesztiválon Zakk Wylde gitárossal Dimebag Darrel helyén. A fotót a zenekar hivatalos facebook oldalán találtuk, innen indult a nyomozás, hogy mikor és hol lesz a buli. A csapat állítólag mindössze erre az egy koncertre áll össze, hiszen a tagok mostani zenekarai (Down, Hellyeah, Black label Society, Kill Devil Hill) vagy mostanában adnak vagy adtak ki lemezt, így aztán ahhoz túlságosan teli a koncertnaptáruk ahhoz, hogy a nyárra további koncertek legyenek beiktatva. 

coa-2014-18x24-sd100-v38.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr155888286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forrófejű Martinez 2014.04.01. 13:21:23

de kurvára nem vagytok viccesek ;(((
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum