RockStation

Egy kis jó hír Ukrajnából: Hallgasd meg a Stoned Jesus új albumát!!!

2015. február 24. - sandroo

a2651863423_10.jpg
A Kijev-ből származó trió, a Stoned Jesus mesterien keveri az ős-rock riffeket, a progreszív és az elszállós témákat ezt már tudjuk, hiszen a tavaly októberi Budapesti bulin erről megbizonyosodhattunk. Most itt a harmadik nagylemez, amit végig meg is hallgathatunk. 

Az új lemez a The Harvest címen lát napvilágot márciusban. Az album mindössze hat nótát tartalmaz, közel negyvenhárom percben adagolja a tőlük megszokott állat témákat. Mondjuk az biztos, hogy ez az új anyag azért erősebb lett, mint az előző kettő, mármint keményebb lett a muzsika, jobban tekernek a srácok, kicsit pörgősebbre vették a figurát...lehet, hogy más cuccra szoktak át. ...na mindegy a lényeg, hogy zúznak ezerrel a lemezen, ahogy azt ti is hallhatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr727210955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum