RockStation

Új DVD és egy nagylemez is készülőben van az Arch Enemynél

2016. augusztus 10. - theshattered

archenemy02.jpgNemsokára koncertkiadvánnyal és valamikor azután egy friss nagylemezzel is jelentkezni fog az Arch Enemy. A friss anyag az első lesz, amelyen Jeff Loomis is aktív szerepet vállal, így sokan biztos kiemelt figyelemmel fogják követni az új dalcsokrot. De előbb az előreláthatólag masszív koncertanyag fog érkezni, melyről a következőket mondta a nagyfőnök, Michael Amott:

"Ki fogunk hozni egy élő anyagot. Tudod, egy koncertlemezt, élő DVD-t, Blu-Rayt, vagy valamit, így egybe csomagolva. Egy nagyon alapos csomag lesz majd rengeteg bónusz anyaggal és a War Eternal két éves történetét valamilyen módon feldolgozó kisfilmmel. Nagyon izgalmas projekt lesz, az biztos. Aztán dolgozunk majd az új dalokon. A lemez is nemsokára érkezik, már hét vagy nyolc dalunk meg is van rá. Hat hónapon töltöttünk folyamatosan az úton, így volt időnk dolgozni rajtuk. Nagyon sokat írtam, ahogy mindig is, Alissa pedig készíti a szövegeket. És a legfrissebb társunkkal, Jeffel is alkottam."

Szóval Arch Enemy fanok, gatyákat felkötni, pénztárcát megszorítani, mert lesz mire költekezni az elkövetkező időkben! Ha viszont addig is szeretnétek némi élményt, augusztus 17-én irány a Barba Negra Track, ahol a (már csak háromötöd részben) svédek élőben is megmutatják, hogy mire is lehet számítani. Az előzenekar a friss nagylemezre készülő divideD lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr729957690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum