RockStation

Kiderült, hogy ki az új Ghost basszer?

2016. szeptember 26. - theshattered

seanghostroch2_638.jpgEgy bő hete már nálunk is beindult a találgatás az új Ghost basszer személyét illetően. Az akkori tippek Sean Yseultot lőtték be, mint esetleges alanyt, most viszont egy egész árulkodó jelnek köszönhetően sokan közel 100% bizonyossággal tudni vélik, ki is az új Nameless Ghoul.

Az, hogy hölgyről van sző, ahhoz semmi kétség nem fér, hiszen vannak testi jelek, melyek révén tagadni sem lehet. Viszont a lentebb is látható képen egy tetoválás is jelentősen szűkíti a kört.

nameless-ghoul-girl-fingers.jpg 

Ez alapján Megan Thomast vélik felfedezni a ráérő fanatikusok, aki a new yorki Led Zeppelin tribute zenekart, a Lez Zeppelint erősíti. Egy másik képpel összevetve már tutira is vehető a kiléte, hiszen az a gyűrű már-már egyedinek mondató kombinációt alkot a mintával. Mennyivel szebb lett ezzel a világ, ugye? Na, de kik lehetnek a többiek?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3511744557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum