RockStation

Terrorfenyegetés miatt félbeszakították a Rock Am Ringet

2017. június 02. - theshattered

rar_2017.jpgTerrorfenyegetés miatt kellett kiüríteni a német Rock Am Ring fesztivál területét. A fesztivál mai napján többek között a Rammstein, a Five Finger Death Punch, a Skindred, a Rival Sons és a Clutch lett volna látható, hallható. A szervezők hivatalos közleményét lentebb olvashatjátok.

"Terrorfenyegetés miatt, rendőrségi javaslatra félbeszakítottuk a fesztivált. Megkérjük a látogatókat, hogy nyugodtan, szervezetten hagyják el a fesztivál területét a kijáratokon és a kempingeken keresztül. Segítsük a rendőrségi kutatást.

Minden látogatót tájékoztatni fogunk a fejleményekről a Rock Am Ring közösségi média felületein, a rádióban és a hangszórókon. Reméljük, hogy a fesztivál holnap folytatódhat. Köszönjük az együttműködést."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6112560555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum