RockStation

Az indonéz hardcore színtér - Egy nagyon erős Children of Terror kislemezzel

2017. október 25. - csubeszshuriken

0010343334_10.jpgAki figyelemmel kíséri a hardcore bandák útját a közösségi felületeken, az nyilván vágja, hogy a dél-ázsiai régió az elmúlt tíz évben szépen megvan szórva turnéidőpontokkal mindig. A mára kissé szabadabb társadalmi légkörben élő indonéz és malajziai fiatalok ugyanis felfedezték maguknak újra a punk és a hardcore lényegi, közösségformáló tételeit. A koncertek közös látogatása után pedig nyilván a saját színtér fejlődése volt a következő lépcsőfok. Ontva a remek bandákat. Nem csak a sztenderd bandák hatásával. Ahogy a Children of Terror sem az MTV hardcore oldaláról közelítette meg a kilencvenes éveket.

Mint inkább olyan bandák lemezeire alapoztak, mint az Ingtegrity, az Infest és az Unbroken. Amihez jöttek még metál hatások természetesen a Bolt Thrower és a Malevolent Creation felől és némi sulis düh, mint a Negative Approach zenéje. Saját cuccuk élét tehát ezek keveréke fente meg. Több, mint tíz év fennállás után most újabb ep kiadványt jelentetve meg Kaliyuga címmel. Ami olyan erősre sikerült, hogy nem lehetett mellette elmenni! Csak belemenni vállal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6013082240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum