RockStation

Jövő januárban érkezik az új Avantasia album

2018. május 04. - theshattered

0avantasia2016_38.jpgA szépen hangzó Moonglow név alatt tervezi kiadni a Tobias Sammet vezette Avantasia az új nagylemezt. A januárra várható megjelenést egy márciusban kezdődő turné is kísérni fogja, melynek magyar állomása sajnos nincs, a rajongóknak legközelebb Prágában lesz lehetősége elcsípni az előadást.

"Az elmúlt másfél évben megpróbáltam rendezni magam körül a dolgokat, de úgy fest, a legjobb kikapcsolódás számomra az alkotás! Ezalatt az idő alatt több tonnányi ötlet jutott az eszembe, amelyek szó szerint könyörögtek, hogy az Avantasia epikus stílusába formálódjanak ki. Annyira meggyőzőek voltak a dalok, hogy gyorsan rájöttem: ha lesz az Avantasianak újabb fejezete, akkor ennek az anyagnak rajta kell lennie. Ellentétben a zeneiparban uralkodó trendekkel és szabályokkal, ez mind kézzel készített és személyes, benne tízperces daraboktól kezdve a slágeres rockdalokig. Minden csak egy okból készült: hogy nagyszerű zenét írjak anélkül, hogy bármilyen üzletember a modern szórakoztatóipar bitekké nyomott darabjaivá tegye." - mondta Tobias Sammet a friss termésről.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9413887982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum