RockStation

Új anyaggal darál a Begotten Silence

Bloodstained melodeath!

2019. február 24. - bönin

promokep.jpg

A magyar undergroundot kemény melodeath-el erősítő Begotten Silence új EP-vel rukkolt elő. A srácok ráadásul egy klippet is forgattak az egyik dalhoz. A három számos kislemez a zenekar stílusát meghatározó Bloodstains névre hallgat.

Frontemberük, Török Csaba a következőt meséli az EP-ről: "A hangszeres felvételeket Csendőr Balázzsal (Tonestone Productions) intéztük, és ez volt az első, hogy a felvételi munkatársunk a barátunk is volt, épp ezért jutott a baromkodásból rendesen és még a munka is jól haladt. A vokálfelvételt és mix/master melókat Tóth Gáborral (Ghostship Recordings) csináltuk, akivel imádtunk együttműködni, mivel csak és kizárólag a tökéletes végeredménnyel elégedtünk meg mindnyájan. Sose volt az, hogy “jó lesz csak haladjunk”. A borítóért Kállai Zsófia felelt, aki szintén maximális korrektséggel kezelte az artworköt. Összességében elég sokat csücsültünk a kislemezen a kiadásig, de ilyen tisztességes stábbal még nem dolgoztunk együtt és nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Jövő szombaton, azaz március 2-án a Dürerben immáron harmadjára megrendezett Berserk Fest-en lesz az EP bemutatókoncertje és itt kiderül, hogy a közönségnek is tetszik-e."

A Bloodstains EP-t ITT tudjátok meghallgatni.

borito_jpg.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3714651943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum