RockStation

Eléggé bukó lett Fred Durst új filmje

2019. szeptember 03. - theshattered

thefanatic_3-h_2019.jpgMasszívan bukásnak tekinthető a John Travolta főszereplésével készített The Fanatic, legalábbis az eddigi adatok alapján. A Limp Bizkit frontembere, Fred Durst által írt-rendezett film pénteken, a debütálás napján 3153 dollárt "kaszált" a mozikban, melyet ha úgy számolunk, átlagban helyszínenként mintegy 60 zöldhasút pattintott vissza a képzeletbeli pénztárcába. Persze ez az átlag elég nyers statisztikai adat, mert míg a hollywood-i Arena Cineloungeban 736 dollár volt a kasza (ez volt a film szempontjából a maximum), addig több másik helyszínen 10 dolcsi sem volt a bevétel.

Ha ez nem lenne elég az utóbbi időkben eléggé mélyrepülésben lévő Travolta számára, a kritikusok is szanaszét gyalázzák a Moose nevű megszállott rajongóról szóló filmet, melyet egyébként Durst egy vele megtörtént esemény alapján talált ki (a frontembert évekkel ezelőtt egy rajongó igen beteges szinten követte). Több komolyabb médium negatív beszámolója mellett (az angolul tudók számára a Blabbermouth IDE KATTINTVA össze is gyűjtött párat) a filmnézők szavazataira épülő Rotten Tomatoes is igen lehúzza az alkotást, ahol az igencsak nem kiemelkedő 17%-ra "dícsérik" a The Fanaticet. Ezek alapján talán jobb is, ha gyorsan elfelejti mind a két nagynevű fél ezt a közös kalandot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8715037272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum