RockStation

Lényegében készen van a kettes Times Of Grace

2019. szeptember 21. - theshattered

times-1568x1045.jpgHabár a Killswitch Engage zakatol előre, a rajongók felől időnként jogosan merül fel a kérdés, hogy hol van a folytatása a gitáros Adam D és az első Times Of Grace korong még KSE-be vissza nem tért Jesse Leach 2011-es bemutatkozó lemezének, a Hymn Of A Broken mannek folytatása. Nos, a két arc örömmel számol be a hírről: elkészült az alkotás, melyet elvileg hamarosan hallani is fogunk, igaz, még némi énekfelvétel hátra van még. Jesse Leach egy hosszabb Instagram-bejegyzésben számolt be a fejleményekről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Looking at this photo it feels like a lifetime ago since the last time @times_of_grace_music played. I even look so much different now than back in those days all bloated and perpetually drunk...The new music has been complete for a while now just waiting for me to finish vocals. Adam D has been beyond patient for me to get through what seems like many obstacles, major life changes and more time than I’d like to admit it has taken me to face my demons long enough to write. The lyrics on this current album we are slowly working on are the deep, painful and soul searching type that can not be forced or faked. In fact even some of my most cherished ones thus far have not been up to par and I must dig deeper and deeper to find the proper words to convey what needs to be said. I want to thank my brother and musical soul mate Adam for his undying patience and sheer belief in my abilities. Even in times when I’ve doubted if I have enough snuff to keep up with the incredible drive and talent he has graciously reminded me I am worthy. I would also like to thank the 3rd official member of this project @holycrapzombies for his seriously amazing skills as a drummer and musician. He has been a close friend of ours since we toured with him as our drummer. He sounds absolutely phenomenal on this album! He had completed his drum parts over a year ago now and has been patiently waiting for the completion of vocals. Packing my bags to head to California for what I hope to be the last of two sessions to get this record done. I hope and pray I am able to produce and perform what is needed to make this album everything I feel it can be. No teasers here just a little note from me to let you know the wheels are still in fact in motion and I am beyond honored to be a part of this project and band despite my mental and musical shortcomings and countless disbelief in myself. This one will be for the broken and wounded, this is your album... . . Photo by my dude @jimmyhubbard ・・・#TimesOfGrace

� JeSsE LeAcH � (@jesse_d_leach) által megosztott bejegyzés,

 

"Ahogy nézem ezt a fotót, szinte egy egész örökkévalóságnak tűnik az, amikor a Times Of Grace utoljára zenét játszott. Egészen máshogy nézek ki manapság, akkor mindannyian fel voltunk fújódva és folyamatosan vedeltünk... Az új dalok már készen vannak egy ideje, csak rám várnak, hogy felénekeljem őket. Adam D nagyon türelmes volt velem, hogy megadta nekem a rengeteg időt hogy áthidaljam a rengeteg akadályt, életbeni változást és hogy időt kaptam a dalírásra, melynek nagy részét arra szántam, hogy szembenézzek a démonaimmal. A lassacskán készülő lemezre íródó dalszövegek a mély, fájdalmas és lélekkutató énemtől jönnek, akit nem tudok sem letagadni, sem meghazudtolni. Valójában még a legbecsesebb szövegeim sem tudták hozni az általam elvárt szintet, így egyre mélyebbre kellett ásnom, hogy megtaláljam a megfelelő szavakat, hogy ki tudjam fejezni, amit szeretnék. Szeretném megköszönni a testvéremnek és zenei lelki társamnak, Adamnek a kiapadhatatlan türelmét és határozott hitét a képességeimben. Még akkor is, amikor kételkedtem abban, hogy tudom-e tartani az ehhez szükséges a szintű erőt és akaratot, akkor is ott volt velem és támogatott engem. Szeretném megköszönni a projekt harmadik hivatalos tagjának, Dan Gluszaknak a komoly tudását mind mint zenész és mint dobos. Elmondhatatlanul zseniálisan játszik a lemezen! Már több, mint egy éve feldobolta a témákat, azóta türelemesen vár, hogy befejezzem az énekeket. Most csomagolok, aztán megyek vissza Kaliforniába, hogy reményeim szerint letudjam az utolsó két felvételi szakaszt, aztán kész is az album. Remélem és imádkozok érte, hogy képes legyek hozni azt, ami ehhez a lemezhez kell és ami benne van. Semmi előzetest nem mutatok, csak egy kis üzenetet tőlem, hogy tudjátok, hogy újra mozgásban vagyunk és hogy nagyon nagy megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a projektnek és zenekarnak a mentális és zenei elégtelenségeim és önbizalomhiányom ellenére is. Ez a megtörtek és megsebzettek számára fog készülni, ez a ti lemezetek lesz..."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2215137176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum