RockStation

Mellék-Killswitch érkezik kis késéssel majd a bal vágányra

2023. december 13. - theshattered

kepernyokep_2023-02-22_051200.pngAz utolsó simításokat végzi a közös projektjén a Killswitch Engage gitárosa, Adam D és a zenekar volt énekese, a néha-néha azért vendégként beugró Howard Jones. A két zenész nem kapkodja el a munkálatokat, hiszen Adam közben az új KSE anyagot is javában faragja, de az biztos, hogy egy egész lemeznyi téma érkezik majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Howard Jones (@howard_jones_music) által megosztott bejegyzés

 

Adam D: "Howard keresett meg. Azt mondta, miért nem írsz nekem dalokat? Én meg úgy voltam vele, hogy miért ne? Szóval igen, új lemezen dolgozunk.

Sok mindenen dolgozok mostanában, nehéz bármit is konkrétan megtervezni, például, hogy ekkor, vagy akkor fog ez megjelenni, de már olyan helyzetben vagyunk, hogy egy kislemezdalt lazán ki tudnánk adni. De a teljes anyag a vártnál kicsit több időt vesz igénybe, mert most kettős feladatom van, ezzel egy időben a következő Killswitch anyagot is rögzítem. Szóval dolgozok majd ezen is!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1018279963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum