RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.40

2019. október 06. - sunthatneversets

apocalyptica2019.jpgHeti dalmegosztásunkban ezúttal hazai gyönyörűség, cselló-metal és három nehézsúlyú versenyző Amerikából.

PERIHELION - Erdő

Már előrendelhető a magyar mezőny egyik legizgalmasabb zenekarának, a Perihelionnak a legújabb nagylemeze, az Agg, melyről egy dalt, az Erdőt már be is mutatták a debreceniek. A december 6-án megjelenő lemez friss, videóval is megerősített előzetese, mely a harmadik nóta lesz az említett korongon 


APOCALYPTiCA - Ashes Of The Modern World

Nem üres kézzel fog Budapestre érkezni az Apocalyptica! A Sabaton társaságában február 22-én a Papp László Sportarénában fellépő finn csellómetalosok az addigra már több, mint egy hónapja megjelent nagylemezüknek, a négy év szünet után megjelent Cell-0-nak a kiemelt nótáit is be fogja rakni a szettbe. Ezek közül egyet, az Ashes Of The Modern Worldöt már be is mutatták az ezúttal ismét instrumetálisban nyomuló arcok.


CATTLE DECAPITATION - Bring Back The Plague

Kiadta a második lemezelőzetes dalt a november 29-én megjelenő új nagylemezéről, a Death Atlasról a Cattle Decapitation. A hallhatóan újra nem kicsiben játszó dalcsokorról a Bring Back The Plague lett újonnan elérhető.


VATICAN - Sole Impulse

Savannah úgy látszik nem csak a füstösebb, elszállósabb muzsikákat ontja magából, hanem a súlyt is. Ékes példa erre a Vatican arcbamászó muzsikája. A zenekar új albuma Sole Impulse címmel november 15-én érkezik, melyről a címadó dal lett publikus egy videóval megspékelve.


LEFT BEHIND - Peeling Wax

Nyugat Virginiából érkezett a Left Behind, akik szintén november 15-én jelentkeznek új albummal No One Goes To Heaven címmel. Erről itt egy kemény betonozás Peeling Wax címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8015193860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum