RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol7.

2023. február 19. - sunthatneversets

318771256_695629238585709_8456610001681822871_n.jpgEheti dalmegosztásunkban sem kegyelmezünk. Nehézsúlyú versenyző követ nehézsúlyú versenyzőt. Csak óvatosan! Mi szóltunk. /Fotó: Jesus Piece/

CATTLE DECAPITATION - We Eat Or Young

Kegyetlen dallal vezeti fel a következő nagylemezét, a Terrasite-ot a Cattle Decapitation. A brutál death metal úthenger a koncerteken már egy ideje játszott We Eat Our Youngot szállította le a kíváncsi dobhártyák elpusztítására. Csak hogy legyen min csámcsogni, amíg május 12-én megjön a teljes mű.


PERIPHERY - Atropos

Igen komolyan meganimált klippel robbant a köztudatba a Periphery frissen kiadott dala, az Atropos. A hozzájuk képest aránylag könnyen emészthető tétel, ahogy a korábban kiadott Zagreus és Wildfire is, a csapat március 10-én megjelenő Periphery V: Djent Is Not A Genre-n lesz elérhető. 


SLEEP TOKEN - Vore

Vore címmel egy újabb zseniális számot villantott a nagyvilágnak az utóbbi időben egyre népszerűbbé váló maszkos brit csapat, a Sleep Token. Az éteri dallamokat súlyos riffekkel vegyítő brigád a nagy nótadobálás mellé most végre bejelentette az új albumának érkezését is, a Take Me Back to Eden május 19-től lesz elérhető a Spinefarm gondozásában. 


THE ACACIA STRAIN - Fresh Bones

Nem kegyelmez a The Acacia Strain, egy igazán fajsúlyos büntetéssel lepte meg a rajongóit a deathcore brigád. A csapat a természet hol szebb, hol kegyetlenebb arcát megmutató vizuállal kísért Fresh Bones-zal a május 12-én érkező albumukat, a Step Into The Lightot vezeti fel.


JESUS PIECE - Tunnel Vision

Úgy szórja a dalokat a Jesus Piece, mintha muszáj lenne. A philadelphiai kvintett legújabb lemezelőzetesnek a Tunnel Visiont szállította le, ezt az alábbiakban tudjátok megcsemegézni. A nagylemez, a ...So Unknown április 14-re várható. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018051642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum