RockStation

Beyond - Ősi múlt az underground alatt

2019. december 03. - sunthatneversets

a_beyond_ujra_osszeallt_2016_11_20_kozepes.jpg 

Nagy eséllyel melodikus thrash-re vált a Beyond. Az új lemez dalai ugyan elkészültek, de ének szekcióját újra felveszik. A váltás oka: hangszál probléma. Para, a Beyond énekese vagy abbahagyja az éneklést, vagy lazább énekre tér át.

Most ezzel a klippel szeretnék tesztelni, mi lenne, ha váltanának. Itt az első szám: "Írj egy levelet az égbe". A banda köszöni annak a 17 személynek, akik pozitívan támogatták a dallamos thrash-re váltásban a zenekart az előzetes tesztelés során. Nélkülük talán nem is próbálkoztak volna.

A Beyond igen ősi múltra tekint vissza, hiszen 1985 óta léteznek. Az underground világ alatti világnak zenélnek. Örökös céljuk, hogy kitörjenek ebből a mélységből és többen is meghallgassák zenéjüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5315335810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum