RockStation

Koronavírusos Chuck Billy és a Testament-stáb néhány tagja

2020. március 23. - theshattered

0testament2019_03.jpgTalán emlékeztek rá, a Testament, a Death Angel és az Exodus még elsőként törölte az olaszországi koncertjét a koronavírus-veszély miatt. Nos, úgy tűnik, ez a lépés sem segítette ki a thrashereket, ugyanis a Testament énekese, Chuck Billy, a felesége Tiffany és még pár meg nem nevezett Testament-stábtag is pozitív eredményt kapott vissza, miután elővigyázatossági okokból elvégezték a koronaszűrő-tesztet. Mindannyian az európai-körről hazatérve kezdték rosszul érezni magukat.

Az említett turné többi zenekarának tagjai sem maradtak érintetlenek, a Death Angel dobosa, Will Carrol intenzív osztályon van (igaz, nála még nem derült ki, miért, de a tünetek a koronavírusra emlékeztetnek), Gary Holt és felesége pedig önkéntes karanténba vonultak, miután igencsak korona-gyanús tüneteket észleltek magukon.

Hogy némi jó hírrel zárjuk ezt az írást, a Testament új nagylemeze, a Titans Of Creation április 3-án jelenik meg. Ha tudjátok, támogassátok a kedvenceiteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1915546702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum