RockStation

The Game Is Over - Friss dallal jelentkezett az Evanescence!

2020. július 01. - theshattered

evanescence_2020_band_shot_copy.jpgValamikor egy meg nem erősített dátumon, de az biztos, hogy az év folyamán megjelenik az Evanescence régóta várt új albuma, a The Bitter Truth (legutóbb 2011-ben jelentkeztek teljes értékű nagylemezzel). A korong a mai napon egy újabb előzetest kapott a The Game Is Over című dal képében, melyhez pénteken érkezik majd a videó is!

Amy Lee: "Ez a dal a külsőségekbe való beleunásról szól. Hogy elegem van az álcákból, amiket csak azért viselünk, hogy más jól érezze magát. A belső érzéseink annyira mások, mint amit a külvilág felé mutatunk. És ezt csak azért tesszük, hogy beleférjünk a társadalmilag elfogadott határok közé, hogy mi nem tesz téged nemkívánatossá, vagy túl furcsává, vagy hogy egyáltalán hozzád szóljanak.

A The Game Is Over egy ígéret magamnak, egyben egy kinyilatkoztatás, hogy ezentúl is inkább leszek önmagam, a belsőmet mutatom meg a külsőmben is - nem zárom be a másik énemet, mert már nem is lehet visszatartani. Egyben ez egy ima is a jobbá válásért, hogy ne érezzem magamat szétszórva, bezárva és megbántva."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9815975884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum