RockStation

"Szuper kreatívak" a Volbeat tagjai

2020. szeptember 07. - theshattered

volbeat2019.jpgMint minden csapat, aki nem bír megülni a hátsóján, a Volbeat is nekiállt a soron következő albuma anyagának. A zenekari fejleményekről Rob Caggiano beszélt a Raise Your Horns podcastnek, aki elárulta, a nagy otthonlét alatt bizony "szuper kreatív" üzemmódba váltott a kvartett.

Rob Caggiano: "A többiek Dániában írják a részeiket. Michael már nagyon sok témát összerakott. Én is eléggé felpörögtem idehaza, New Yorkban. Ez az egyetlen dolog, amit jelenleg tenni tudunk: alkotni és zenét írni. Semmi más nem történik. Én szuper kreatív vagyok, a többiek is szuper kreatívak voltak. Az elmúlt néhány hónapban én csak zeneírással foglalkoztam. Hagytam, hogy kijöjjenek belőlem az ötletek, a saját gondolataim is. Hogy mi is lesz ezekből, egyelőre még nem tudom. De igen, jó móka volt csak úgy kihozni magamból a saját témáimat is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6916192990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum