RockStation

Semmi nem elég jó - Kies dal- és klippremier a 3 dalos friss EP-ről

2021. március 18. - sunthatneversets

kies_promo_2020.jpg

Három dalos friss EP-vel jelentkezett a Kies, melyről rögtön klipet is forgattak a Semmi nem elég jó-hoz. A zenekarral tavaly A Dal műsorban találkozhattunk, legutóbbi nagylemezük pedig épp egy évvel ezelőtt jelent meg.

Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék + EP hallgatás online ITT.

Az új EP elég mély mondanivalóval bír, direktebb, mint elődei. Az első klipes dal, a “Semmi nem elég jó” is igyekszik felhívni a figyelmet globális problémákra, de egészében igyekeztünk megtartani a zenekar életigenlő lendületét. Ez az új kislemez kvázi "kiegészítése / folytatása" az előző nagylemezünknek, ami 2020 februárjában jelent meg, ezért is lett “Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék +” a címe. Két pörgős punk-rock dal mellett helyet kapott zárótélként egy akusztikus hangszerelésű szám is." - mondta Kaldenekker Feri az EP-ről.

unnamed_22.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1416468158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum