RockStation

Törölte a lemezbemutató turnéját Steven Wilson, két újabb nagylemezt tervez kiadni a jövőben

2021. március 23. - theshattered

0stevenwilson2016_14.jpgTöbbszöri halasztgatás és a járvány okozta helyzet bizonytalansága miatt Steven Wilson végül törölni kényszerült az idén megjelent nagylemezének, a The Future Bitesnak a bemutató turnéját. A zenész a felmerülő nagy összegű kiadás (próbák, zenészek, produkció) miatt nem szeretne pár állomásos kanyart az anyagnak, ami talán érthető is, nagy kaliberű turnés opcióra viszont nincs biztos garancia. Ennek ellenére jó hír is jutott a brittől. Amellett, hogy a közeljövőben lassacskán bedobálja a lemezről lemaradt dalokat és még néhány remixet, több más projektben is nyakig van a zenész: 2022-ben és 2023-ban is lemez várható tőle, ezeknek a turnéján fogja felhasználni a The Future Bites-turnés kimaradt ölteteket.

Sadly for the second time I am forced to postpone my tour to promote THE FUTURE BITES - the rescheduled dates were due...

Közzétette: Steven Wilson – 2021. március 22., hétfő

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7116474230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum