RockStation

Nem zárkózik el egy újabb Porcupine Tree újraegyesüléstől Steven Wilson

2023. október 11. - theshattered

steven-wilson-the-harmony-codex.jpgBefejezte a Porcupine Tree kvázi visszatérő lemezének, a Closure / Continuationnek a turnéját, sőt, azóta az énekes-dalszerző Steven Wilson már egy új szólólemezt is kiadott The Harmony Codex címen. A főszereplő, aki az elmúlt évtizedben inkább a szólókarrierjét építette, nem zárja ki, hogy a jövőben valamikor újra összerántja az anyazenekarát, hiszen a nevezett koncertkör igencsak pozitív emlékként él benne, de ez persze majd idővel fog csak kiderülni.

Steven Wilson: "Nagyon élveztem. Mindannyian nagyon élveztük, annyira, amennyire eddig egyik korábbi felállásban sem. Azt hiszem, volt benne egyfajta életkedv, nem mondom, hogy nyomás nélkül, de ezúttal jóval kevesebb nyomás volt rajtunk. Nem akartuk megjátszani magunkat, mivel ez egyfajta egyszeri alkalom volt.

Jó volt újra együtt turnézni, jó volt látni olyan embereket, akik nem láthattak minket tizenöt évvel ezelőtt. Egy rakat fiatal gyerek jött a koncertekre, teljes családok, apák elhozták a fiaikat, lányaikat a fellépésekre, meg hasonlók. Jó volt játszani azokat a régi dalokat is. Egyértelműen jó volt játszani az újabbakat is. Jó érzés volt, hogy nagyobb helyszíneket játszhattunk, mint valaha játszottunk - főleg Európában, ahol arénákban léptünk fel, ami lenyűgöző. Remek volt odatenni magunkat, mivel azt a hatást kelthette, hogy ez egyfajta lezárás. De ez nem olyan biztos! Nem hiszem, hogy bármelyikünk kizárná egy újabb lehetséges újraegyesülés ötletét valamikor a jövőben. De ha ez volt a vége, akkor is úgy érzem, ez szerintem egy sokkal kielégítőbb lezárása volt a történetnek, mint amilyen ezelőtt volt, amikor csak úgy abbahagytuk az egészet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3418232311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum