RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol16.

2021. április 18. - sunthatneversets

goaheadanddie2021crop.jpg

A heti zenegépben metallegenda új projektben, indusztriál metal mesterfokon, alulértékelt post-HC, progos nehézfém és progosan dögös muzsika. /Fotó: Go Ahead And Die/

GO AHEAD AND DIE - Tocic Freedom

Megérkezett a Go Ahead And Die második dala, a Toxic Freedom. A Max és fia, Igor Amadeus Cavalera, valamint Zach Coleman alkotta brigád június 11-én adja majd ki a bemutatkozó korongját, amin a korai Celtic Frostra hajazó, de annál kicsit korszerűbb témákat ígérnek (ezt az eddig bemutatott két szám alapján alá tudjuk írni). 


FEAR FACTORY - Disruptor

Dino Cazares megígérte, Dino Cazares megtartotta a szavát: megérkezett a Fear Factory új dala, a Disruptor. A valamikor az év későbbi szakaszában megjelenő Aggression Continuum egy hosszú és kellemetlen szappanoperának a lezárása, melynek eredményeként Burton C. Bell otthagyta a zenekart és Cazares lett a csapat nevének egyedüli birtokosa. Ha már pereskedtek a lemez felett is ment a csetepaté, az eredeti szalagokból egyedül Bell éneke maradt meg a végül kiadásra kerülő anyagban. A dalhoz van frankó videó is, de az csak ITT nézhető meg.


QUICKSAND - Inversion

Kiadta a legújabb kislemezdalát a Quicksand. Mivel a jelenleg trió felállásban zenélő csapat (Tom Capone a rendőrségi ügyei miatt került parkolópályára) legutóbb 2017-ben adott ki teljes anyagot, így elképzelhető, hogy az Inversion képében egy valamikor megjelenő új album első ízelítőjéről beszélünk.


GOJIRA - Into The Storm

Április 30-án jelenik meg Fortitude címmel a Gojira vadonatúj albuma. A tulajdonképpen már egy év készen lévő lemezről a Born For One Thing és az Amazonia után Into The Storm címmel már a harmadik előzetest osztja meg a francia brigád.


HIPPIE DEATH CULT - Hornet Party

Circle Of Days címmel május 21-én érkezik a portalndi Hippie Death Cult új lemeze. Erről a progosan dögös Hornet Party című dalt tette közzé a lemezt kiadó Heavy Psych Sounds.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7016503876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum