RockStation

Videóban hívja Győrbe a rajongókat Bruce Dickinson

2021. október 21. - theshattered

flyer_jlo.jpgKülön a győri bulira felvett promóciós videóval köszönti a nagyközönséget Bruce Dickinson. A Jon Lord-féle Concerto for Group and Orchestra előadása november 5-én lesz az Audi Arénában, a szettben más egyéb finomságok is előkerülnek majd. A jegyek már kaphatók!

Az ősz egy igazán különleges zenei élményt ígér Győrben: az Audi Arénában november 5-én koncerttel emlékeznek meg Jon Lord nagyszerű versenyművéről, az 1969-ben bemutatott Concerto for Group & Orchestráról. A művet egykor a Deep Purple és a brit Királyi Filharmonikus Zenekar (Royal Philharmonic Orchestra) adta elő, most pedig a Győri Filharmonikusok előadását hallhatjuk, Paul Mann vezényletével. Nem akárkik játszanak majd mellettük: énekesként Bruce Dickinsont (Iron Maiden) hallhatjuk, a basszusgitárosi poszton Roger Glover (Deep Purple) szerepel, míg billentyűsként John O’Hara (Jethro Tull),gitárosként Kaitner Z Doka és dobosként Bernhard Welz csatlakozik.

Bruce Dickinson - Iron Maiden - ének
Roger Glover (Deep Purple) - basszusgitár
Kaitner Z Doka (Jon Lord, Ian Paice, Don Airey) - gitár
Bernhard Welz (Jon Lord, Don Airey) - dobok

Karmester: Maestro: Paul Mann (Jon Lord, Deep Purple, LSO)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4416729832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum