RockStation

Szürreális vacsora egy erdei házban

Itt a The Royal Freak Out legújabb klipje!

2022. február 10. - sunthatneversets

rfo_press2022_photo_zsiga_pal_0142_2_c_sm.jpeg

Kifordult világba pillantunk be a The Royal Freak Out legújabb klipjében, amit a The Process of Being the Same című dalukhoz forgattak soron következő nagylemezükről.

Három évvel első nagylemezük után a The Royal Freak Out decemberben jelentkezett egy új dallal, a Viva la Resistence-szel, ami a február 21-én megjelenő Emergence nagylemezt kezdte felvezetni. Érdemes volt azzal kezdeniük, hiszen az az egyik legkorábban elkészült daluk, a most megjelenő The Process of Being the Same pedig az egyik leghúzósabb darabja a az új lemeznek.

“A dal egy olyan ember gondolatait fogalmazza meg, aki egész életében a kényelemnek élt és rájön, hogy, ha néha törte volna magát, hogy kilépjen a komfortzónájából és kicsit megküzdjön az igazán fasza dolgokért, akkor mennyivel több lehetne.” – mondta el a dalról Farkas Balázs, a zenekar frontembere.

A klipet több helyszínen forgatták, a festői Kisorosziban és a Velencei-tó környékén. Az alapötlet a rendező, Köge fejéből pattant ki, ő fényképezte és vágta is a videót.

“Szerettünk volna egy laza, fura klipet forgatni, ami kiegészíti a dal nihilista stílusát egyfajta szürreális hangulatban.”– tette hozzá Farkas Balázs.

Az Emergence február 21-én érkezik, élőben március 11-én a Robotban hallhatjátok majd először, ahol vendégük lesz a Sosevolt, akik ezen az estén mutatják be legújabb, Age Of The Deadly Mammal című kislemezüket, illetve régi fehérvári cimborájuk, a The Rebels is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2017363872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum