RockStation

Porcelain - Megjött a Stoned Jesus friss dala!

2022. május 26. - theshattered

stonedjesus2022.jpgLehozta az első friss szerzeményét a Stoned Jesus. A - mily' meglepő - pszichedelikus rockot játszó trió egyelőre különálló kislemezként pakolta ki a Porcelain-t, de az ígéretek szerint hamarosan érkezik a nagylemez is! A korong megjelenését majd a későbbiekben hozzák majd nyilvánosságra.

Igor Sydorenko: "A Porcelain az egyik utolsó dal volt, amit a következő lemez számai közül megmutattam a többieknek és egyből megszerették! Igazából mindannyian annyira megszerettük a dalt, hogy úgy döntöttünk, már a lemezmegjelenés előtt is játszani fogjuk élőben, így egyértelmű volt, hogy kislemezdalként hozzuk ki. Azt mondták nekem, hogy olyan, mintha a 2000-es évek Porcupine Tree-je dolgozott volna fel egy 2010-es évekbeli Swans-t, de nekem igazából csak a Stoned Jesus daloskönyv egy újabb, izgalmas fejezete lett. Remélem, nektek is tetszeni fog!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3717840367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum