RockStation

Jövőre új dalokat rögzít a Tripykon

2022. november 10. - theshattered

tom-gabriel-warrior-.jpgHa nagylemezt nem is, de egy EP-t, vagy "valamit" mindenképp kiad majd jövőre a Triptykon. A Tom G. Warrior-vezette zenekar már nyakig van a dalírásban, ennek a gyümölcsét pedig az év maradék részében, illetve jövőre igyekszenek véglegesre faragni. Erről beszélt a zenekarvezető a Metalinjectionnek.

Tom G. Warrior: "Igazából semmi bajom azzal, hogy hivatalos bejelentést tegyek neked. Miért ne? Legutóbb még a világjárvány elején beszéltünk. Akkor úgy gondoltuk, kihasználjuk az időt, hogy megírjuk az új lemezt. De mint kiderült, a járványhelyzetnek pont az ellenkező hatása volt ránk. Egyikünk sem volt ihletett, mivel otthon kellett ülni, nem volt semmilyen személyes kapcsolat közöttünk, nem volt semmilyen kapcsolatunk a hallgatósággal, nem voltunk színpadon, nem utaztunk. Egy dalt írtunk meg a járvány két éve alatt, én pedig eredetileg többet terveztem.

De végre ez megváltozott és visszatértünk, mint aktív zenekar, igazából jövőre fogjuk felvenni az új albumot. Túl vagyunk az év utolsó koncertjén, mindenki vagy hazamegy, vagy befejezi a saját ötleteit, aztán amikor legközelebb találkozunk, ezeket fogjuk átnézni. A hivatalos terv az, hogy jövőre befejezzük ezeket. Nem vagyok biztos benne, hogy jövőre ki is tudjuk adni, de bizonyosan lesz új dalunk a jövő éven, még ha nem is teljes nagylemez. Mindenképp készítünk egy EP-t, vagy valamit, hogy megmutassuk az embereknek, hogy ténylegesen a stúdióban vagyunk és a lemez valóban készül."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1417974042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum