RockStation

Különleges John Cxnnor és The Devil's Trade közös kiadvány jön!

2023. március 07. - theshattered

johncxnnordevilstrade.jpgA mai nappal elindult a John Cxnnor X The Devil’s Trade – Live at Roadburn előrendelése. Az április 21-én a Pelagic Records jóvoltából megjelenő anyagon az LLNN két tagjának, Rasmus G. és Ketil G. Sejersennek zenekarával közösen hallható Makó Dávid amúgy is egyedi projektje, azaz az akusztikus folk doom dalok itt egy súlyos, elektronikus alapot kapnak extraként.

"Mielőtt Walter meghívott, hogy csináljuk meg ezt a műsort, csak egy dalunk jelent még meg. Össze kellett rakni az egész műsort, így az egész szett nektek íródott." – mondta Makó Dávid a neurofunk, felszteroidozott dark ambient, trip hop elemeket és kísérteties zongora részeket is felvonultató fellépés közben.

A minden szempontból különleges anyag első előzetese a The Call Of The Iron Peak átirata, a The Call Of The Doom Mons lett, ez az alábbiakban hallható.

1. The Call Of The Doom Mons
2. I Can Slow Down Time Pt.3
3. Dead Sister Merope
4. Lullaby
5. Drone Hunter Pt.2
6. Three Orphans

A kiadvány a fizikai formátumok kedvelői számára vinylen lesz elérhető, persze a megjelenés után digitálisan is hallhatható lesz majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1018066176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum