RockStation

"Már az első naptól fogva megmondtam: ha nem akarom csinálni a Slipknotot, akkor nem fogom csinálni"

2023. július 06. - theshattered

corey-slipknot-new-mask-4.jpegMár dobálja a nélküle folytatott Slipknot elméleteit Corey Taylor. Az énekes, aki szerint ő maga még körülbelül öt évig fogja bírni majd fizikailag a Slipknot koncerteket elárulta, hogy alkalomadtán akár segítene is a kollégáinak megtalálni az ő utódját. Hogy aztán ez így lesz-e, meg mikor lesz, ha lesz, persze már más kérdés.

Corey Taylor: "Ha folytatni akarnák a zenekart, én meg vissza akarnék vonulni, őszintén én segítenék nekik találni valakit. Ez a zenekar mindig is nagyobb volt, mint az alkotóelemek összessége. Pedig aztán Paul nélkül továbbmenni iszonyat nehéz volt.

Nehéz volt, amikor Joeytól megváltunk. Mindig nehéz volt, amikor az eredeti kilences megszűnt eredeti kilencnek lenni, de ugyanakkor akik itt vannak, azok azért vannak itt, mert szeretjük ezt csinálni, mindig visszakapunk valami energiát belőle.

Már az első naptól fogva megmondtam: ha nem akarom csinálni a Slipknotot, akkor nem fogom csinálni. Azt hiszem, ezt már bizonyítottam korábban. Azért vagyok itt, mert csinálni akarom. Még mindig ott van valami, amire a szívemnek és a lelkemnek szüksége van. Nem tudom, hogy ez most jó-e, vagy rossz. Nyilván a pszichoterápia majd kisegít ebből az egész szarságból. De ugyanakkor ez... csak egyszer adódik ilyen az életben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9518160722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum