RockStation

Itt az új Dead Poet Society lemez - február 25-én nálunk is bemutatják

2024. február 13. - rockstation

dead_poet_society_2024.jpgA Los Angeles-i zenekar új albuma, a Fission újraértelmezte és tökéletesítette a banda eddigi életművét, a zenekar készen áll arra, hogy a rockzene következő nagy dobásává váljon. A friss albumot február 25-én az Akvárium Klubban is bemutatják.

A Fission egy 13 számot tartalmazó tanulmány a személyes változásokról és azokról a növekvő turbulens érzésekről, amelyeket a frontember, Jack Underkofler élt át: „egy mikroszkópikus és széleskörű pillantás azokra az eseményekre, amelyek megváltoztattak bennünket”. A frontember szerint a zenekarnak az új albummal egy küldetése van: „az igazsággal akarjuk otthagyni őket.” A koncepciót és a további részleteket kibontva pedig így folytatja: „ez nem olyan egyszerű, mintha azt mondanánk, hogy azt szeretnénk, hogy a zenénk pozitív szemlélettel érje el az embereket. Azt akarjuk, hogy a zene beszéljen, bárhol is találd magad. Azt akarjuk, az emberek úgy érezzék, hogy bármit is tapasztalnak, az érvényes érzés, nem számít, hogy éppen hol tartanak az életükben.

Fission:

Ennek érdekében a lemezen mélyen a párkapcsolatok megromlásának parazsa fölött gereblyéznek, a függőség minden formáját vizsgálják, teret kap a felelősségről és a felnőttkor kihívásain való elmélkedés, a küzdelmek a fejlődéssel, veszteséggel és az önmagunk folyamatos keresésével.

A most megjelent Fission a zenekar második nagylemeze. A Dead Poet Society világszerte több mint 72 millió streamet gyűjtött össze. A banda két Top 15-ös kislemezdallal is büszkélkedhetett a rádiókban és a legfontosabb lejátszási listákon. Emellett a lehető legtöbb időt töltötték úton - turnéztak az alt rock nagyágyúival, a Badflowerrel, a Biffy Clyroval, a Highly Suspecttel és a BRKN Love-val. A zenekar élőben egy olyan intenzív fellépőnek bizonyult, akit nem szabad kihagyni, így érdemes bevésni a naptárba a február 25-i hazai koncertjüket az Akvárium Klubban.

Jegyek: https://www.livenation.hu/show/1438138/dead-poet-society/budapest/2024-02-25/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8818324879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum