RockStation

VIDEJÓ EXTRA! Metalicska terápia : Metallica + Therapy?

2009. április 01. - sunthatneversets
A napokban új videóval jelentkezett jelenkorunk legtöbbet szapult zenekara, az egyébként tök korrekt albummal (Death Magnetic) visszatérő Metallica (Rock STATION kritika: Metallica újratöl(őd)ve: Death Magnetic). Az albumról a harmadik klip a Broken, Beat And Scarred című nótára készült. Koncertvideó, így legalább el tudom képzelni miről maradok le idén. 
 
Plusz tudunk mutatni egy új Therapy? videót is az új lemezről. Kattintsatok!
 
 
 
 
 
A Therapy? Crooked Timber című új albumát a napokban veséztem ki (Rock STATION kritika: Nem elég hatásos terápia: Therapy? - Crooked Timber). Akkor nem volt hivatalos videó az albumhoz, mára már van. Mégpedig a címadó nótára készült. A dal maga nem túl erős, a klip meg olyan, mint a dal. Lebegő kislány és farönkök, meg az erdőben ezerrel rohanó manus. Nagyjából ennyi.   
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr401039248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.04.01. 14:03:59

Egyre jobban tetszik a Therapy? dal, olyan lebegős-elszállós ...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum