RockStation

GRINDRISE-JÁTÉK: legyél a Darkest Hour előzenekara!

2011. október 04. - sunthatneversets

A hatodik Grindrise Fest apropóján tizenegyedik alkalommal érkezik Budapestre 2011. november 11-én a hazai koncertek terén idén duplázó Darkest Hour legénysége, akik a Machine Head, a Bring Me The Horizon és a DevilDriver oldalán töltött Európa-turnéjuk pihenőnapját második otthonukban, fővárosunkban szerették volna tölteni. Az este azonban nem csupán róluk fog szólni, hanem hazánk olyan feltörekvő tehetségeiről, mint a The Southern Oracle, a Till We Drop, a The Sharon Tate vagy az Aetrigan, és most a Te bandád is csatlakozhat ehhez a névsorhoz! És hogy ehhez mit kell tenned?

Október 3. és 9. között küldd el zenekarod Facebook-oldalának linkjét a jatek@skalarmusic.hu címre, ahol október 9-én egy öttagú zsűri fogja kiválasztani a beérkezett pályázatok közül az öt legígéretesebbet. A zsűriben a következők kaptak helyet: Bali Dávid (NuSkull Magazin), Borbás Róbert (The Sharon Tate, Grindesign), Jakab Zoltán (Skalar Music Hungary, Ascension 46), Kókai Barnabás (The Southern Oracle, Barber’s Art), Orbán Ferenc (Till We Drop). Az általuk kiszemelt öt banda linkje egy Facebook-esemény formájában válik hozzáférhetővé, ahol október 10. és 31. között lehet majd lájkokkal szavazni, így a közönség választja ki, hogy mely zenekar érdemelheti ki az előzenekari posztot. Mindehhez azonban tartozik egy megkötés is: a koncertfelvétellel és próbateremben rögzített anyagokkal jelentkező pályázatokat a zsűri nem fogadja el. Sok sikert, és találkozzunk a Dürer Kertben!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr223276958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum