RockStation

Újratöltve a fegyverek...és a rózsák is?

2011. november 20. - viliricsi

Kísértet járja be a világot, a reunion kísértete! A kísértésnek nem tudott ellenállni sem a Van Halen, sem a Black Sabbath. A lepedőbe burkolodzó rém most a kilencvenes évek hipergroupjának, a Guns ’n’ Rosesnek a tagjait ijesztegeti....

Már tavaly októberben megtörtént a londoni Arénában (sajnos nem a Papp Lászlóban), hogy Duff McKagan egyszercsak megjelent a színpadon, basszusgitárral a nyakban, és lenyomta Axl énekessel és új csapatával a You could be minet, a Knockin’...t, és még néhány húsz évvel ezelőtti nótát.

Most pedig arra nyílt esély, hogy a GNR bekerüljön az úgynevezett a Rock And Roll Hall Of Fame-be, azaz a világ egyik leghíresebb múzeumába, mely a legnagyobb pop-rock ikonoknak van hivatva emléket állítani. Ami azt illeti, hát éppen ideje van már... A szervezők természetesen nem a Chinese Democracy alkotóira kiváncsiak, hanem a hőskori csapatra. Hogy mit szólnak ehhez maguk az érintettek? Nos, fogalmunk sincs, ugyanis nyilatkozataikban olyan szinten tudnak ködösíteni, hogy egy kísértetfilm rendezője is megirigyelhetné őket.

De még ez a ködösítés is Slash (zenekari embléma és gitáros) részéről bizonyos fejlődést jelent, hiszen nem rég – a hírek szerint – hatszámjegyű (nem forint...) összegért sem volt hajlandó egy színpadon tartózkodni Axl Rosezal. Azt sem tudjuk, hogy az újraegyesülés egy alkalomra, az ünnepségre szólna-e csupán, vagy hosszabb távú összeborulásban reménykedjünk?

Természetesen, ha megvalósul a beiktató buli, mi a helyszínről fogjuk tudósítani kedves olvasóinkat! Gondolom, nem írunk semmi meglepőt, ha közöljük: ehhez némi cashre van szükségünk. Mindig nyitottak vagyunk olvasóink irányába, és bankszámláink is nyitottak, ha önkéntes adományokról van szó! Ígérjük, jót fogunk bulizni, bízhattok bennünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr73397915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum