RockStation

Anger Control címmel megjelent a deviANT új demoja

2011. december 06. - sunthatneversets

Megjelent a füzesgyarmati deviANT zenekar legújabb, második hangzóanyaga az Anger Control!!! Az öt számot tartalmazó demoanyag  felvételei a kecskeméti Origo Stúdióban készültek, Cserny Bogi Kálmán hangmérnök bábáskodása mellett, csak úgy mint az előző lemez, ám a keveréshez, és mastereléshez egy igazi profit választottak a szolnoki Denevér Stúdió vezéralakját Cserfalvi Töfi mestert.

 

Egy igen rendhagyó koncepcióba foglaltuk a dalokat. A történet lényege egy halálraítélt vívódása az ítélet végrehajtása előtt. A zenével nyomon követhetjük, hogy milyen lelki változásokat él meg az a halált váró ember, a kezdeti haragtól, a megvilágosodáson át, egészen az utolsó, a megnyugvás pillanatáig. Szeretnénk, ha legalább annyira tetszene ez is, mint az előző lemez.

A kész anyagot bárki meghallgathatja a deviANT weboldalán, illetve le is töltheti INNEN.

Tracklista:
01. Intro/You Can Destroy
02. All The Hates
03. Anger Control
04. Between Heaven And Hell
05. When You're Alone

Közreműködik:
Jónás Jenő - ének
Incze László - gitár
Pozojevich Máté - basszusgitár
Pozojevich Miklós - dob

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr43441708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum