RockStation

A nagybetűs élet küszöbén: Poison Of Marvel - Mitől Félsz? (2011)

2012. március 26. - KoaX

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a pop/punk-metál műfaj. A rádiók is szívesebben játsszák. Plusz nem elhanyagolható tény, hogy az ifjonc rocker palántákat akár be is vezetheti a keményebb mötál világba. A 2011 végén megjelent Mitől Félsz? című albummal a Poison Of Marvel nevű fiatal formáció is ezeknek a harcosoknak a sorait erősíti.



A Szép jó világgal nyitó téma egyből igazi meglepetés. Kiemelkedő hangzás a jellemző, amit sok zenekar megirigyelhet. Külön érdekes, hogy Lőcsei Bence magyarul énekel végig. A szövegek igazából mi másról szólnának, minthogy mennyire nehéz megvetni a lábadat ebben a világban és persze a szerelemről - miről is írhatna - egy olyan zenekar, akik a nagybetűs élet küszöbén állnak éppen.

Ez A Zaj címen ismerjük meg az egyik legerősebb dalt. Már a nyitó cintányéros rész is felkeltette a figyelmemet, és a hátakat borsóztató gitár téma….. Ez az ordibálást és a tiszta éneket keverő szám az egyik kedvencem az albumról.  A másik a Végleg Vége címet viselő eposz. A dallamos refrén miatt szerintem koncerteken sokan fogják ordítani, és biztos nagy favorit lesz.

Összességében büszke vagyok, hogy van egy ilyen zenekarunk, akik a magyar közönséget akarják kiszolgálni, nem pedig a külföldet célozták meg. Ami a zenekar furcsaságát adja, éppen az adja az erejét is.  Azt tudom mondani, hogy kíváncsi vagyok a folytatásra, és remélem sikerekben gazdag karrierjük lesz.

    

 Poison Of Marvel Facebook 

  TAGOK:

     Barta Nándor - Gitár

     Lőcsei Bence - Ének

     Csordás Balázs - Gitár

     Varga Csilla - Basszusgitár

     Veress Márton - Dob

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr854338224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hardcorepunkjazz 2012.03.26. 17:45:40

Köszi az írást és a felemelő szavakat! Nagyon jól esik! :)

KoaX 2012.03.26. 18:39:46

@hardcorepunkjazz: Szívesen, van véleményem :D ennyi
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum