RockStation

A Yawning Man basszugitárosa erősíti a Kyuss Lives! sorait

2012. május 02. - sunthatneversets

Mint azt korábban megírtuk Nick Oliveri kilépett a Kyuss Lives!-ból, így a csapatnak közelgő koncertjei miatt új zenész után kellett néznie. Nos Billy Cordell, a legendás Yawning Man basszusgitárosa csatlakozott a Kyuss Lives! csapatához, így Pesten is őt láthatjátok. A sivatagban jammelős generátor partikat indító Yawning Man-t Brant Bjork a legnagyobb hatásaként emlegeti és gyakorlatilag a Kyuss is ezen bulik hatására állt össze.

Hosszas szervezkedés után az is kiderült, hogy idén egy hazai vendégzenekar is felléphet előttük május 29-én, mégpedig a Shapat Terror. Két ilyen jó hír mellé pedig azt tudjuk bedobni, hogy aki ma este leugrik a GMK-ba az Obake koncertre, egy ezressel olcsóbban, 5.500 Ft-ért vehet Kyuss jegyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr234484060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum