RockStation

Halált okozó testi sértés vádjával letartóztatták a Lamb Of God frontemberét

2012. június 29. - sunthatneversets

lambofgod20121.jpg

Tegnap a cseh rendőrség halált okozó testi sértés vádjával letartóztatta a  Lamb Of God frontemberét, Randy Blythe-et. Az eset miatt nyilvánvalóan a csapat prágai koncertje elmaradt, hiszen még a prágai reptéren megtörtént az őrizetbe vétel.

Egyelőre annyi biztos, hogy a Lamb Of God 2010-es május 24-ei, a prágai Abaton klubban játszott koncertjén történtek miatt alkalmazott ilyen szigorú intézkedést a cseh rendőrség. A koncerten ugyanis a színpadra felmászó rajongók közül egyet letepert az énekes egy másikat pedig visszalökött a közönség közé. A közönség közé visszalökött rajongó - mint később kiderült - olyan szerencsétlenül esett, hogy agyvérzés miatt kómába esett, majd a koncert után két héttel belehalt sérülésébe.

A rendőrség csak a Lamb Of God Csehországba történő visszatérésére várt. A helyi rendőrség szóvivője későbbre ígért részletes tájékoztatást.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr94618484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kormorán1 2012.06.29. 08:47:50

Nem egy magyar rendőrség, aki mi ír gázolónkat futni hagyta.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum