RockStation

FÜRDŐRUHÁS TUSOLÓS AXE GUINNESS VILÁGREKORD A HEGYALJÁN

2012. július 25. - sunthatneversets

Hegyaljatus.jpg

409 együtt tusoló fesztiválozó, több mint 12 liter AXE tusfürdő és 12 locsolófejből alázúduló víz egy 150 négyzetméteres, gigantikus zuhanyzóban: ez a nyár legszexibb világrekordja számokban.

Majka kézjelére indult a bulitusolás Tokajban, a Borsodi Hegyalja Fesztiválon, ahol több száz fesztiválozó lány és fiú mosta egymás hátát, hogy megdöntsék az együtt tusolás tavalyi, mauritiusi világrekordját. Az előző, 232 fővel felállított rekordra 177-et vertek rá a fiatalok, hiszen 409-en álltak a zuhany alá. A Magyarországon még nem látott rekordkísérlet alatt szivacshasználati technikát a még vizesen is tüzes AXE angyalok, a hangulatfokozó kaszkadőr trükköket Piroch Gábor csapatának tagjai mutatták a zenére, bulizva rekordot döntő százaknak. A Magyar Rekordszövetség helyszínen tartózkodó képviselői hitelesítették a rekordot, és átadták az ezt igazoló oklevelet a rekorddöntésnek helyszínt biztosító az AXE Rádió1 Party Station színpadán.

További képekért katt IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr654676462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum