RockStation

Agassi - Új IGOR dal

2012. augusztus 08. - sunthatneversets

Igor_Agassi_Cover.PNG

Hírek az IGOR-tól: „Здравствуйте! A tavaly megjelent HE című EP munkálatai során rögzítettünk egy olyan dalt, amely végül nem került fel a kislemezre. Az ének témák véglegesítését követően, Agassi címmel jelentettük meg ezt az eddig kiadatlan szerzeményt, amelyet ITT tudtok meghallgatni, illetve letölteni.

A felvétel az egerszalóki Standing Waves stúdióban készült a Shapat Terror-os Sohajda „Sohi” Péter segítségével! Vele fogjuk rögzíteni az idén év végén esedékes következő, NA című anyagunkat is, de addig még várható egy régi dalunk, a "Jerzsi" újravett verziója. Ősszel pedig a Torn from Earth és a Corrodal zenekarokkal teszünk egy kört az országban. Pontos dátumok hamarosan. További info a zenekarról: http://igortheband.blogspot.hu До свидания!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr874701088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum