RockStation

Turbo az Iskolában, vendég a Love From Above

2012. december 05. - sunthatneversets

Turbo 2012.jpg

A nemrégiben új magyar nyelvű, ráadásul akusztikus klippel jelentkező Turbo zenekart a gyakorlott koncertturistáknak már nem kell bemutatni, azonban aki még nem ismerné a zenekart vagy nem látta a videót, itt megteheti.

A többit személyesen tálalja a zenekar december 8-án az Iskola Klubban.

A Turbo vendége a saját bevallásuk szerint „izzadt kompromisszummentes rock” zenét játszó Love From Above. Az együttes 2010-ben alakult - Josh Homme szelleme alatt -, felléptek már Németországban, valamint több fontosabb magyarországi underground klub színpadán, és nem mellesleg az R33 Tehetségkutató döntőjének ezüstérmesei. Terveik között van a négy már meghallgatható szám mellett a bemutatkozó albumuk megjelentetése, valamint a 2012 végére megszülető első videoklip is.

2012. december 8. szombat
Iskola Klub (VI. Budapest, Hegedű u. 3.)
19:00 kapunyitás
20:00 Love >From Above
21:00 Turbo
Jegy: 900.-

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr914948332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum