RockStation

Bleeding Through: itt a vége! (1999-2013)

2013. január 07. - Benyo.

A néhány hete már felröppent találgatásokat, valamint az elmúlt napok Facebook posztjait, melyek az Orange County-beli metalcore alapvetés Bleeding Through feloszlását feszegették, a zenekar a minap megerősítette, valamint az alábbi felületen hivatalosan is bejelentette feloszlását.

Bleeding-Through-20121.jpg

Brandan Schippati, a zenekar alapítótagja és frontembere (aki anno az Eighteen Visions oldalhajtásaként alapította meg az azóta már a műfaj egyfajta ikonjaként számon tartott, valamint hét nagylemezt és két DVD-t megélt zenekart,) elmondása alapján, a formáció egy méltó, több kontinenst is érintő turné keretei között kíván majd végleg pontot tenni az elmúlt tizennégy év végére, mely legjobb reményeink szerint talán minket is érinteni fog majd, hiszen akárhogyan is nézzük, az utolsó budapesti látogatásuk a Darkest Hour-al közösen vezetett Thrash and Burn Tour keretei között, idestova lassan már négy évvel ezelőtt történt.

Amennyiben bármi konkrétumot megtudunk majd az említett búcsúturnét illetően, természetesen azonnal leközöljük, valamint az elkövetkezendő hetekben igyekszünk majd összeállítani egy részletesebb emlékcikket is a zenekar munkássága előtt tisztelegve.

Végül pedig álljon itt a Bleeding Through egyik első, valamint talán a legjelentősebb slágerének is tekinthető dal hivatalos videója, mely a csapat 2003-as This is Love, This is Muderous című harmadik sorlemezen kapott helyet:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr805002416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum