RockStation

Március 24-én Bécsben játszik a Kvelertak

2013. február 05. - sunthatneversets

Kvelertak2013.jpg

A nemrég a Roadrunner Recordshoz szerződött norvég Kvelertak veszi célba márciusban a bécsi Arena Wien-t. A zenekar méltán érdemelhetné ki a világ legtökösebb metálzenekara címet. Az alapvetően black metal hatásokkal tűzdelt zenéjüket a Baroness-féle sludge elemeken túl súlyosabb rock’n’roll és punk elemekkel színesítik, amelynek végeredménye az a semmivel össze nem téveszthető sötét és pörgős muzsika, amely már most a banda névjegyévé vált.

A koncertjeik fergeteges hangulatáról már egy ízben a magyar közönség is meggyőződhetett, hiszen 2010-ben a Converge előzenekaraként léptek fel Magyarországon. Ha azonban akkor nem sikerült őket élőben elkapnod, vagy csak ismételten át szeretnéd élni azt a nagyszerű hangulatot, amelynek megteremtésére csak az ilyen szőrös és őrült vikingek képesek, akkor egyértelműen ott a helyed március 24-én, a bécsi Arénában.

Flyer Kvelertak.jpg

Jegylink, Facebook event

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr775063991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum