RockStation

QUEENSRŸCHE - Áprilisban új lemez

2013. március 05. - sebiszabi

geofftateqrband2013.jpg

A Geoff Tate vezette QUEENSRŸCHE formáció április 23-án jelentkezik új albummal, mely a Frequency Unknown címet kapta. A lemez munkálatait a Jason Slater vezette és a Cleopatra Records nevezetű független kiadó fogja menedzselni a terjesztést.

Tate bandájánál jelenlegi felállása most így néz ki: Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, Dio, Whitesnake, Quiet Riot) basszus, Kelly Gray (Queensrÿche 1998-2001) gitár, Randy Gane billentyűk, Robert Sarzo (Quiet Riot, Hurricane) gitár és Simon Wright (AC/DC, Dio, Rhino Bucket) dobok. Az albumon jópár vendégzenész is szerepel, mint például: K.K. Downing (Judas Priest), Chris Poland (Megadeth), Ty Tabor (King's X), Paul Bostaph (Slayer, Testament, Exodus), Lita Ford, Brad Gillis (Night Ranger), Dave Meniketti (Y&T) és Craig Locicero (Forbidden). Albumborító és tracklist a hajtás után.

A tervek szerint a Tate-féle Queensrÿche április elején kezd meg egy turnét, mellyel a kultikussá vált 1988-as Operation: Mindcrime 25. évfordulóját ünneplik meg. A koncerten elhangzik az album mind a 15 dala, plusz néhány jól ismert sláger és egy-két ritkaság is.

01. When Lightning Strikes
02. Running Backwards
03. Fallen
04. Life Without You
05. In The Hands Of God
06. Cold
07. The Weight Of The World
08. Slave
09. Dare
10. Everything

Bonus tracks: (2013 versions)

11. Silent Lucidity
12. Empire
13. Jet City Woman
14. I Don t Believe In Love

gtfrequency.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr155117360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum